Az orvosi világban az övsömör vírus felnyitott és bezárt ügynek tűnik. Van egy beteged tankönyvbe illő kiütésekkel, idegfájdalommal az oldalán vagy a hátánál, és ez minden. Az igazság az, hogy az övsömör vírus felelős emberek millióinak rejtélyes tüneteiért, a bőrgyógyászokat összezavaró kiütésektől a neurológiai tünetekig, úgymint a rángatózás, bizsergés, égés, görcsök, krónikus migrén, fejfájás és még sok más. Az övsömör vírus fajták felelősek Bell-féle bénulásáért, a befagyott váll szindrómáért, diabéteszes idegfájdalomért, vastagbélgyulladásért, az égő hüvelyi érzésért, és más területeken lévő égő érzésért, az állkapocsízületi-gyulladásért, a Lyme -kórért, az ülőidegfájdalomért és még a félrediagnosztizált sclerosis multiplex-ért is.
Amit az orvosok még nem tudnak az az, hogy nem csak egy típusú övsömör vírus létezik, hanem több mint 30 fajta. Ez azért fontos, mert a különböző típusú övsömör vírusok különböző tüneteket okoznak. Ez azért is fontos, mert az orvosi közösségek még az övsömörös esetek többségét sem ismerik el vírus okozta betegségnek.
Például bármelyik agresszívabb övsömör vírus fajta
Lyme -kór tüneteket okozhat, de az orvosok jelenleg úgy vélik, hogy a Lyme -kórt baktériumok okozzák.
Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik a övsömör vírus a szervezetben, a különböző típusú övsömör vírusok, és hogyan lehet meggyógyulni, nézd meg az övsömör vírussal foglalkozó fejezetet a Gyógyító Médium könyvben is.
Bizonyos élelmiszerek nagymértékben segíthetik a szervezetet a övsömör vírus fajtákból való gyógyulásában akár okoznak kiütéseket akár nem. Segíthetnek különféle módokon, a vírus különböző törzseinek megtámadásával, támogatva a szervezetet a neurotoxin fellángolásokból való felépülésben, erősítve az immunrendszert, gyógyítva az idegeket és stimulálva az idegek növekedését, nyugtatva a gyulladt bőrt és méregtelenítve a testet.
Az alábbiakban 12 olyan ételt találsz, amelyek segítenek az övsömör vírus gyógyításában. Fogyaszd őket naponta vagy a lehető leggyakrabban.
SZÁRZELLERLÉ: Nátrium-alcsoportja, amelyet én „nátrium klaszter-sónak” nevezek, gátolja az övsömör (és más kórokozók) növekedését. A nátrium-klaszter sók a vírusos neurotoxinokhoz is kötődnek, amelyek sok neurológiai egészségügyi problémáért felelősek, és biztonságosan kivezetik őket a szervezetből, így az idegek kevésbé vannak kitéve az övsömör károsító neurotoxinokjainak. A szárzellerlében található C-vitamin egyedülálló formája táplálja az immunrendszert, így az képes felkutatni és elpusztítani az övsömör vírust. Ez csak néhány mód annak azok közül ahogy a szárzellerlé segít. Hihetetlen gyógyító tulajdonságairól bővebben a
Csodatévő Zeller könyvben olvashatsz.
VAD KÉK ÁFONYA: (USA, Kandada) Segít helyreállítani a központi idegrendszert, és kiöblíti az övsömör vírus neurotoxinjait a májból. Emellett segít eltávolítani a mérgező nehézfémeket az agyból és a májból, amelyekkel az övsömör vírus táplálkozik, majd neurotoxinokat termel, amelyek számos tünetet és állapotot okoznak. A vad kék áfonya a HMD- Nehézfém Méregtelentés létfontosságú része.
A vad kék áfonya kisebb, mint nagyobb, nemesített unokatestvére (ami nem vezeti ki a nehézfémeket).
PAPAYA: Aminosavjai és enzimjei együttesen felfedezetlen fitokémiai anyagokat hoznak létre, amelyek taszítják a vírusokat. C-vitamin tartalma vírusellenes, ami egy titkos fegyver, és segít a máj megtisztításában és újjáépítésében is ott, ahol az övsömör vírus táborozik. A papaya szintén helyreállítja a központi idegrendszert a vírusos neurotoxin károsodásból, ami kritikus fontosságú az övsömör okozta tünetek vagy állapotok szempontjából. Keresd a Maradol néven ismert mexikói és közép-amerikai papaya fajtát. Ezek a közepes és nagy méretű papayák előnyösebbek a hawaii fajtáknál, amelyek GMO-szennyeződést szenvedtek
.
ALMA: Kiüríti a vírusokat a bélrendszerből és a májból. Ahogy az almából származó pektin áthalad a beleken, összegyűjti és megszabadítja a szervezetet a vírusoktól és más mikrobáktól, például baktériumoktól, élesztőtől és penésztől. Válassz piros héjú almát a legtöbb tápanyag érdekében.
KÖRTE: élénkíti és táplálja a májat, miközben megtisztítja és kipurgálja az övsömör vírus hulladékait. A körte helyreállítja károsodásokat a bélfalakon, amelyeket az övsömör vírus okozott. Az övsömör vírus tejből, sajtból, vajból és tojásból táplálkozik, majd kiválaszt egy mérgező, toxikus hulladékot, amely idővel lebontja a bélnyálkahártyát.
ARTICSÓKA: Segít megtisztítani a májat a vírusok, például az övsömör vírus által termelt neurotoxinoktól és dermatoxinoktól. Az articsókalevelek ehető része (ezek technikailag levelek) tartalmaz alkaloidvegyületeket, amelyek üzeneteket küldenek az immunrendszer bizonyos részeire, hogy megvédjenek a betolakodóktól, például az övsömör vírustól.
BANÁN: Erős vírusellenes étel, hihetetlen gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, mivel képes csökkenteni a vírusterhelést. Aminosavakat és megfelelő káliumot biztosít a neurotranszmitterek újjáépítéséhez, miután az övsömör neurotoxinjai kiégették őket. A banán titkos fegyver a vastagbélgyulladás visszafordításában, amelyet az övsömör vírus okoz – ez az igazság amely még nem ismert az orvosi kutatások és a tudomány számára.
ÉDESBURGONYA: Segít megtisztítani és méregteleníteni a májat az övsömör vírus mérgező melléktermékétől, amelyek felhalmozódnak az évek során felszívódik, és a máj stagnál és lassúvá válik. Segít az idegek táplálásában is, amelyeket az övsömör vírus nagymértékben befolyásol, mivel az övsömör vírus neurotoxinjai erősen gyulladáskeltők az idegek számára.
SPENÓT: Lúgos környezetet teremt a szervezetben, és nagymértékben felszívódó mikrotápanyagokat biztosít az idegrendszer számára, ami kritikus fontosságú, mert az EBV az idegrendszert célozza meg, amikor a negyedik szakaszba ér (olvasd el az EBV-t az Egészséges Pajzsmirigy könyvben). A spenót megköti és eltávolítja a zselészerű EBV-hulladékot a májból, ami hozzájárulhat a rejtélyes súlygyarapodáshoz, a rejtélyes szívremegéshez és így tovább. A spenótot legjobb nyersen fogyasztani, hogy hozzájuss igazi előnyeihez.
ZÖLD SPÁRGA: Külső részében és hegyeiben fitokemikáliák vannak, amelyek visszaszorítják az övsömört, és megakadályozzák a szaporodását. A spárga hihetetlenül lúgosító is, vagyis segít mindenkinek, aki elsavasodott olyan bajkeverőkkel, mint az övsömör vírus és melléktermékei. Segít, hogy visszatérj egészséges állapotodba. A spárga vér-, nyirok- és májtisztító tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális táplálék a vírusos melléktermékek iszapjának kivezetésében.
SALÁTÁK (leveles és mélyzöld vagy piros fajták): Vírusellenesek. Segítenek kitisztítani az övsömör vírust a májból és a nyirokrendszerből, és lúgosítják a testet. A saláta, például a római saláta, nyugtató vegyületeket tartalmaz, amelyek ellazítják az idegeket és megnyugtatják a testet, ami hasznos bárki számára, akinek vírusos tünete van vagy olyan állapota van, hogy gyulladtak az idegei.
ZÖLDBAB: Gyulladáscsökkentő klorofill-alapú vegyületeket tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak az övsömör okozta tünetekre vagy állapotokra.