Nyers Fokhagyma Terápia

NYERS FOKHAGYMA TERÁPIA

-megfázás ellen
 
A Gyógyító Médium ‘Nyers Fokhagyma Terápia’ rendkívül hasznos eszköz a megfázás, az influenza, a baktériumok és a vírusok leküzdéséhez, és különösen hatékony azonnal alkalmazva amint a megbetegedés/nátha/megfázás/influenza első jeleit észleled.
 
A fokhagyma vírusölő, antibakteriális, gombaölő, penészölő, parazitaölő és gazdag fitokémiai allicinben, amely egy kénvegyület és segít megelőzni a betegségeket. Ezen a módon tökéletes étel a megfázás, az influenza, a torokfertőzések, a tüdőgyulladást okozó baktériumok és egyebek leküzdésében.
 
Hogyan alkalmazd?
A megfázás, az influenza vagy a torokfájás első jeleikor:
 
  • 1. Nyomj össze egy gerezd nyers fokhagymát.
  • 2. Keverd hozzá egy villával összenyomott banánba vagy párolt burgonyába vagy egy kis avokádóba, vagy keverd össze egy egy kanálnyi nyers (termelői, hevítetlen) mézzel.
  • 3. Ismételd meg ezt naponta 3x, amíg jobban nem érzed magad.

HOGYAN FOGYASZD A FOKHAGYMÁT?

“A fokhagyma hihetetlen gyógyító étel. Megöli azokat a vírusokat és baktériumokat, amelyek számtalan krónikus betegség, tünet és állapot mögött állnak, és segít kiüríteni a nyirokrendszerből a mérgező vírus- és baktérium- hulladékokat.

A fokhagyma az immunrendszert is erősíti.

A fokhagymából származó fitokémiai vegyületek a bélrendszer falain keresztül olyan erekbe szivárognak, amelyek felvezetnek egészen a májban lévő májkapuérig.
 

A máj immunrendszere örömmel fogadja ezeket a vegyületeket, mert tudja, hogy olyanok, mint egy segélyhadsereg, így az immunrendszer haladékot kaphat és visszavonulhat, hogy felépítse erőit, hogy harcolni tudjon a kórokozók ellen.
A fokhagyma fogyasztásának számos módja van. A legjobb módja a maximális gyógyhatás érdekében az, ha nyersen fogyasztjuk.

A nyers fokhagymát apróra vághatjuk, lereszelhetjük vagy fokhagymaprésbe nyomhatjuk, és bármilyen ízletes étel tetejére szórhatjuk.Bár a fokhagyma a legjobb nyersen fogyasztva, gyógyító előnyeit, hatásait élvezni lehet erőlevesekben, zöldséglevesekben, párolva és dinsztelve (vízen) is.

A fokhagyma fogyasztásának módjai

  • Összenyomva salátákra vagy párolt zöldséges ételekre
  • Salátaöntetekbe turmixolva vagy salátákra téve
  • Mártogatósokban, mint például a friss Guacamole a Salsa és a Hummus
  • Erőlevesekben és levesekben, például a ‘Gyógyító Médium -Gyógyító Erőleves’-ben Video
  • Uborka vagy Cukkini Tésztára téve Video

További gyógyító recepteket találsz a Tisztulj és Gyógyulj könyvben.

Anthony William: TISZTULJ ÉS GYÓGYULJ
Édesvíz Kiadó 2020.

“Ha úgy gondolod, hogy nincs szükséged tisztításra – ha biztos vagy abban, hogy nem hordozol mérgeket a szervezetedben – akkor gondolja át újra.

A mai világban vannak mérgek és kórokozók, amelyek veszélyeztetik az egészségünket, még születésünk előttről, és továbbra is visszatartanak minket, amikor mindennapi életünkben találkozunk velük.
A tisztítás létfontosságú eszköz e terhek elleni küzdelemben – mindaddig, amíg a helyes úton járod be.”

FOKHAGYMA

„Gyógyszerként kellene hirdetni. Időtlen idők óta használjuk az életerő fokozására. Sokféle eltérő szerepet játszik az ember egészségének védelmében.”

 
Anthony William: Gyógyító ételek

Anthony William: GYÓGYÍTÓ ÉTELEK
Édesvíz Kiadó 2017.

“A Gyógyító Ételek könyv elmélyed a több mint 50 élelem, gyümölcs, zöldség, gyógynövény és fűszer, valamint a vadon termő ehetők gyógyító erejébe, és elmagyarázza az egyes növények tulajdonságait, illetve a tüneteket és állapotokat, amelyek ezek segíthetnek enyhíteni vagy gyógyítani, valamint az érzelmi és lelki oldalra ható előnyeiket.”

Scroll to Top