
Szárzellerlé

Anthony William: CSODATÉVŐ ZELLER
Édesvíz Kiadó 2019.
„Végül itt a hiányzó láncszem ahhoz, hogy visszakapd az életed. A szárzellerlé mindenhol okkal van jelen: mert életeket ment, mivel egyenként helyreállítja az emberek egészségét.
A hírességektől a hétköznapi emberekig, világszerte megosztják képeiket és bizonyságaikat a napi szárzellerlé adagjuk segítségével elért drámai gyógyulásaikról.
A szárzellerlé felfedi magát, hogy beindítsa a gyógyulást, amikor minden esélytelennek látszik.
Ami évtizedekkel ezelőtt csendes mozgalomként kezdődött, az mára globális gyógyító forradalommá vált.”

Több módon tudod elkészíteni:
1. Szárzeller + Gyümölcsprés (lassú prés) + kis teaszűrő (nem fémből) = Szárzellerlé
2. Szárzeller + Gyümölcscentrifuga + kis teaszűrő (nem fémből) = Szárzellerlé
3. Szárzeller + Turmixgép (víz nélkül!) + (magtejhez való) szűrőzsák = Szárzellerlé
FONTOS!
Éhgyomorra idd!
Reggel vagy akár délután is ihatsz egy adagot, de akkor is csak éhgyomorra.
- 0,5 litert érdemes fogyasztani belőle.
(Értelemszerűen ha egy 154 cm magas, filigrán nő vagy, akkor neked elég lehet 4 deci is;
de ha egy 197 cm magas, termetes férfi vagy, akkor számolhatsz nagyobb adag szárzellerlével.) - Lehetőleg frissen készítsd el, és idd meg amilyen gyorsan csak lehet, mivel minden friss gyümölcsben vagy zöldségben a felvágása/turmixolása/préselése után azonnal elkezdenek oxidálódni a vitaminok, ásványi anyagok. 20 perccel a felvágása után pedig a vitaminok nagyobb része oxidálódik.
- Ha választani kell, hogy pár órás, már elkészült szárzellerlevet igyál/ előző este elkészítettet vagy semmit, akkor a semminél jobb a már korábban elkészült.
- Csak léként van meg a hatása! Turmixolva, más gyümölccsel, más lével bár egészséges, de úgy ne várd a nagy eredményeket mint a szárzellerlé esetében.
- Ha furcsának találod az ízét, akkor kezd kicsi adagokkal a hozzászokást.
- Ha csak egy kortyot bírsz meginni belőle tisztán, akkor is inkább úgy, mint 3 decit, de pl. almalével együtt.
- Minél frissebb, lédúsabb a szárzeller annál jobb a lé íze.
- Minél több a szervezetedben a méreganyag, annál furcsább, keserűbbnek érezheted az ízét.
- Ahogy egyre jobban tisztul a tested, folyamatosan jobb ízűnek fogod találni
és valószínűleg rákapsz az ízére és reggelenként a tested fogja kérni.
- Ha nagyon telítve van a tested méreganyagokkal, akkor elképzelhető,
hogy kicsit enyhe hasmenés jellegű tüneteket fogsz tapasztalni az első néhány alkalommal, vagy egy ideig. - Minden egyes szárzellerszálat moss meg, főleg akkor ha nem bio változatot vettél.
- Csöpögtesd le róla a vizet, töröld is le, hogy majd az elkészült léhez ne adódjon víz ilyen módon sem.
- Ne adj hozzá se vizet, se más gyümölcsöt vagy gyümölcslevet, egyáltalán semmit se!
- Ha lassú prést használsz, akkor szálanként adagold a gépbe.
- A horizontális lassú prés ajánlott a vertikálissal szemben.
- Ha gyümölcscentrifugát használsz, akkor típustól függően beleteheted egészben a csokrot, vagy szálanként, de egyes gépek csak akkor bírnak vele ha felaprítod kb. 2 cm-es darabokra.
- Ha turmixgépet használsz, akkor se adj hozzá se vizet.
Az összeturmixolt szárzellert öntsd (magtejhez való) szűrőzsákba. Nyomkodd ki belőle a levet. - Bármelyik módon készíted el, érdemes egy kis teaszűrőn (lehetőleg nem fémből készülten) átszűrni, hogy ne maradjanak benne rostok. Csak a lére van szükség, a rostok nélkül.
- Az igazán nagy eredményekhez ihatod naponta kétszer is. Reggel és délután is, éhgyomorra 0,5 litert.

Itt láthatod videón, hogyan is készülhet el a Szárzellerlé
SZÁRZELLER
A szárzeller első ránézésre egy íztelen unalmas étel, holott minden, csak ez nem. Javítja a veseműködést, segít helyreállítani az mellékveséket, sőt az agy számára is megkönnyebbülést hoz, és előnyös változásokat kelt a gondolkodási mintázatokban. Ásványi sóival serkenti az agyi elektromos impulzusok aktivitását, támogatja a neuronok feladatköreit, ami kulcsfontosságú, ha ködös a gondolkodásod, figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban vagy emlékezetkiesésben szenvedsz. Amikor a szárzeller jut eszedbe, gondolj az elektrolitokra. Mélyen, sejtszinten hidratál, és jelentősen mérsékli a migrén jelentkezésének esélyét. A szárzeller sikeresen küzd meg a könyörtelen négy valamennyi hatóanyagával, segíti a stresszkezelést, ráadásul kijavítja a DNS hibás részeit. Még hosszasan sorolhatnám, milyen sok jótéteményt köszönhetünk a szárzeller levének, mert sokféle betegség ellen hatásos. Minden idők egyik legnagyszerűbb gyógyitala. 🧪🧠💪



GYÓGYÍTÓ MOZGALOM










Te figyelmen kívül hagynál egy felajánlást, mely megváltoztatja az életedet, pusztán az ajánlat forrása miatt? Néha hagyjuk, hogy az érzéseink mondják meg, elfogadjuk-e a segítséget. „Engem az ilyesmi nem érdekel” – mondjuk. Vagy „én ebben nem hiszek”. Ha tényleg olyan megoldásról lenne szó, amely valóban javítana az életeden, hagynád, hogy az ajánlat legyőzze azt a kezdeti tétova érzést? Megfigyeltem néhány embernél, hogy olyan idegesen álltak a 480 milliliter zellerlevük előtt, mintha egy szikláról készülnének belevetni magukat az alattuk háborgó vízbe.
A fejükben a beidegződéseikkel csatároztak: azzal a gondolattal, hogy a szárzeller annyira jelentéktelen, hogy a zellerléivásnak minden bizonnyal semmi értelme nincs. Pusztán ez a gondolat képes eltántorítani az embereket, és ezáltal attól esnek el, hogy tényleg megtegyenek egy lépést a gyógyulás útján. Néhányaknál az, hogy látják, amint a zellerlé másoknál visszafordítja a betegséget, nem elég ahhoz, hogy túljussanak a forrása megkérdőjelezésén és a szárzeller értékével kapcsolatos beidegződéseiken.




