Kérdésed van? info@gyogyitomediumprotokoll.hu
Ez a “Brain Shot” Ital alkalmazható mielőtt ki lennél téve elektroszmognak vagy 5G-nek, vagy miközben ki vagy téve, illetve röviddel azután, hogy ki voltál téve ezeknek. De akár napokkal, hetekkel vagy hónapokkal a kitettség után is fogyaszthatod.
Próbáld ki ezt az italt (“röviditalt”/“felest”), ha:
–Legalább 15-30 perccel a szárzellerlé előtt vagy után idd meg. Más szóval, a szárzellerlétől külön fogyaszd el meg a ”Brain Shot” italokat, és várj legalább 15-30 percet ezen ital és a szárzellerlé elfogyasztása között. Ne zavard meg a tiszta szárzellerlé hatékonyságát, amíg az agyadban és testedben végzi a munkáját.
–Ideális esetben 15-30 perccel idd meg a “Brain Shot” italt minden más ételtől és italtól elkülönítve. Ez azt jelenti, hogy várj legalább 15-30 percet bármi más elfogyasztása után, mielőtt ez meginnád majd várj legalább 15-30 percet ezen ital elfogyasztása után, mielőtt bármi mást ennél vagy innál.
–Adj időt magadnak, hogy rezonálj/összehangolódj minden “Brain Shot” itallal, hagyd, hogy ez a terápia bejusson a véráramodba, és engedd meg magadnak, hogy ráhangolódj metafizikailag és fizikailag is.
–Legjobb frissen, de ha marad belőle amit inkább később innál meg, akkor 24 órán át tárolhatod hűtőben.
–Akár minden nap ihatsz belőle, akár többször is ha igényled.
-Egy nap során több féle ilyen „Brain Shot” italt is ihatsz.
-Ideális esetben lassúprésen készíted el. (Ha gyümölcscentrifugát használsz akkor lehet, hogy egy adaghoz nagyobb mennyiségű hozzávalóra lesz szükséged.)
–Abban a sorrendben préseld le a hozzávalókat ahogy a receptben szerepel. Tehát fentről lefelé haladva!
–Gyerekeknek kisebb mennyiségben add (attól függ mekkora a gyerek), lehet csak 1 teáskanálnyi az adag.
-Akkor van meg a valódi hatása ha azokkal a hozzávalókkal készíted amelyek a receptben szerepelnek.
Elkészítési idő: 5 perc
1-2 adag
Hozzávalók:
1⁄4 csésze friss petrezselyem (tömött csésze)
1⁄2 csésze nyers burgonya (hámozva és kockára vágva) olyan fajta amilyet te választasz pl. Agria sárga burgonya
1-2 db szárzeller szár
Elkészítés:
1. Préseld le a hozzávalókat lassúprésen (vagy gyümölcscentrifugán).
A fentről lefelé felsorolt sorrendben! (1. petrezselyem, 2. burgonya, 3. szárzeller)
2. Töltsd pohárba és lehetőleg fogyaszd azonnal.
TIPP
• Hámozás előtt mosd meg és jól dörzsöl át a burgonyákat.
Dobd ki a zöld héjú vagy már csírázásnak indult burgonyákat.
-magyar feliratot tudsz bekapcsolni hozzá laptopon-